Volg ons op Facebook:

Bezoekers

Vandaag
Gisteren
Deze Week
Vorige Week
Deze Maand
Vorige Maand
Dagen
14
72
445
544
719
2275
266391

Forecast Today
72


Your IP:3.230.152.133

Biolage RAW.

Biolage R.A.W. is de lijn van Matrix met zo natuurlijk mogelijke producten. Echte, rauwe ingrediënten met minimale modificaties. Transparante en geloofwaardige formules om professionele resultaten te waarborgen. Met producten die zo gezond mogelijk zijn voor mens, dier en milieu.

Vandaar ook:

  • R = Real
  • A = Authentic
  • W = Wholesome

De formules zijn van natuurlijke oorsprong (70% tot 100%) en bevatten geen sulfaten, siliconen en parabenen. Maar dat is niet alles. De meeste producten bevatten ook geen kunstmatige kleur- en geurstoffen. Ben je gevoelig voor bovenstaande stoffen of vermijd je ze gewoon liever? Dan biedt Matrix Biolage R.A.W. precies de haarproducten die je zoekt!

                                    

Volgens Matrix is een natuurlijk haarproduct een product waarvan de ruime meerderheid aan ingrediënten ten minste 50% van zijn oorspronkelijke, moleculaire structuur heeft behouden na het productieproces van het product. Des te meer ingrediënten hun oorspronkelijke structuur hebben behouden, des te natuurlijker het haarproduct.

 

Promotie filmpje: https://youtu.be/R7YTb2oG70k

 

De RAW lijn heeft zowel shampoo als conditioner. Voor elk haartype is er een shampoo en conditioner. Vraag er naar in de salon of neem contact op!

Tevens is de RAW lijn 98% biologisch afbreekbaar, is de fles van 95% gerecycleerde plastic en heeft het geen kunstmatige kleurstoffen.

                                                                     

 

bel ons nu