Vavoom - Freezing Spray:

Zoek je een finishing spray die een stevige hold geeft en snel droogt zodat je in stijl aan je dag kunt beginnen? Dan heeft Matrix een ideaal product voor jou!

Matrix Vavoom Freezing Spray fixeert je haar, geeft het extra volume, textuur en definitie en versterkt de natuurlijke glans. De spray is heel eenvoudig in gebruik en beschermt je haar als bonus ook nog tegen schadelijke UV-straling waardoor het langer gezond blijft!

Vavoom - Freezing Spray Extra:

Ben je op zoek naar die finishing haarspray die een stevige hold geeft en supersnel droogt zodat je direct in stijl aan je dag kunt beginnen? Dan moet je de Matrix Vavoom Extra-Full Freezing Spray eens proberen!

Deze finishing haarspray houdt je coupe de hele dag in model en droogt supersnel! Extra-Full Freezing Spray is eenvoudig in gebruik, geeft je haar extra volume en textuur en geeft ook nog eens een schitterende glans! Maar daar houdt het niet mee op; om te zorgen dat je haar gezond blijft, heeft Matrix een UV-bescherming ingebouwd waardoor de schadelijke straling van de zon je haar minder snel beschadigt!

Vavoom - Volumizing Foam:

Met de Vavoom Volumizing Foam geef je je haar extra volume en langdurige stevigheid. Je haar blijft flexibel zodat het er natuurlijk blijft uitzien. Als bonus zorgt deze mousse ook nog eens voor een schitterende glans, dus een aanvullende finisher heb je niet meer nodig om er stralend uit te zien!

Om maximaal volume te creëren gebruik je een föhn bij de mousse, en daar hebben ze bij Matrix over nagedacht. Naast alle voordelen die het product al heeft, beschermt de mousse je haar ook nog eens tegen de warmte van de föhn waardoor het niet uitdroogt en gezond en zacht blijft!

Mega Hold Non-Aerosol:

Matrix Vavoom Megahold Freezing Spray is een sneldrogende haarspray met een maximale hold. Dankzij de Flexi-Hold Polymeren krijgt je haar extra volume en als klap op de vuurpijl geeft Megahold Freezing je haar een zijdeglans voor een stijlvolle finish.